Vilka är Quay Technologies?

Quay Technologies

Quay Technologies står i framkant av en teknologisk revolution och förändrar produktionsindustrins landskap. Grundat 2017 drivs vi av visionen att transformera produktionsindustrier genom att introducera effektivitet, intelligens och hållbarhet. Vi är här för att vägleda ditt företag in i produktionsframtid.

Vår vision

Quay Technologies siktar på att vara en katalysator för smart och effektiv omvandling inom produktionsindustrin. Vi skall bli det självklara valet för små och medelstora tillverkningsföretag som vill skapa en effektiv verksamhet.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att tillhandahålla en skalbar, användarvänlig SaaS-lösning som revolutionerar traditionella driftsmetoder, främjar förbättrad kommunikation, effektiva processer och effektiv dataanvändning. Vi strävar efter att låsa upp hela din organisation potential och skapa en varaktig, positiv inverkan på produktionslandskapet.

Våra grundare

Andrew Johnston
Andrew JohnstonMedgrundare & VD
Andrew är en erfaren entreprenör med en starkt meritförteckning inom SaaS- och teknikbranschen. Han har framgångsrikt lett ett SaaS-startup från dess början till betydande tillväxt, vilket kulminerade i en framgångsrik exit. Detta följde en liknande framgångsrik satsning där han utvecklade en serviceavdelning från grunden och omvandlade den till en lönsam enhet. Hans innovativa tänkande och strategiska tillvägagångssätt har resulterat i användarvänliga programvarulösningar som inte bara uppfyller kundernas behov utan överträffar deras förväntningar.
Mårten Görnerup
Mårten GörnerupMedgrundare & produktägare
Mårten är en branschveteran med över 25 års erfarenhet inom metall- och produktionsindustrin. Han har utvecklat mjukvaror specialiserade mot järn- och stålframställning, samt lett förändringarsarbete på många nivåer. Mårten bidrar med en stor kunskap om produktionsprocesser och branschspecifika utmaningar. Med sin blandning av praktisk erfarenhet, strategiska insikter, entreprenörsanda och akademiska meriter är Mårten väl rustad för att leda vår strävan att leverera banbrytande lösningar skräddarsydda för produktionsindustrin.

Våra kärnvärden

Vår kultur definieras av en uppsättning kärnvärden som driver vår framtida framgång:

Innovation

Vi utforskar ständigt nya och kreativa sätt att lösa komplexa utmaningar och driva framsteg.

Kundfokus

Vi prioriterar kundernas behov och mål, levererar kundvärde genom våra produkter och tjänster.

Excellence

Vi strävar alltid efter att upprätthålla de högsta standarderna för kvalitet, professionalism och integritet.

Samarbete

Vi arbetar tillsammans med våra kunder, partners och branschexperter för att uppnå gemensam framgång.

Tillväxt

Vi skapar ett team som alltid har tillväxt i fokus där kontinuerligt lärande och anpassning är centralt.

Hållbarhet

Vi vill forma en bättre framtid byggd på  långsiktig hållbarhet och sunda etiska normer.

Upplev hur Quay Technologies och Letshare kan förändra er framtida produktion 

Boka en demo nu för att se hur Letshare kan hjälpa ditt företags verksamhet att prestera ännu lite bättre.